Премiя от UKRAINIAN BUSINESS AWARD

«Старлінк» визнано кращим бізнесом року за версією Ukrainian Business Award 2023!
 

Компанія «Старлінк», яка вже понад 15 років є ключовим гравцем на ринку ІТ-послуг в Україні та країнах Європейського Союзу, отримала престижну нагороду від Ukrainian Business Award (UBA) у номінації «Business Of The Year 2023».

 

У цей військовий рік ми ні на хвилину не залишали наших клієнтів без нагляду, наші послуги не зупинялися, ресурси в дата центрах були доступні 24/7.
Ми надавали посильну допомогу тим, хто залишився без IT-фахівців в такий непростий час.
Наша команда працювала з офісу, з дому, з машини, з бомбосховищ.
Кілька людей з нашої команди борються за захист нашої землі в гарячих точках!

Тому ми особливо вдячні премії «Український бізнес» та їх команді професіоналів за те, що в цей складний час, вони продовжують стежити за українським бізнес-середовищем і допомагають споживачам та бізнесу мати прозоре розуміння того, кому можна довіряти при виборі товару, послуги, контрагента, бізнес-партнера чи інвестора.

 

 

UBA це незалежна, унікальна методика аналітичного дослідження, яка створюється на основі аналізу відкритих даних, в т.ч. за використання системи YouControl, YC.Market та Clarity App, дає змогу дослідити фінансово-економічні показники компанії, її позиціонування на ринку та простежити динаміку росту. На основі отриманих даних наші експерти формують рейтинг, що є об’єктивною оцінкою розвитку підприємства.

В процесі досліджень визначається тільки один переможець в кожному виді діяльності. Других і третіх місць не існує. Право перемоги не передається. Якщо переможець за результатами досліджень відмовляється від участі – номінація закривається та її результати не оголошуються. Компанія, що стала переможцем премії, отримує довічне право на використання маркування UBA. Маркування UBA на упаковці або в рекламній кампанії – це підтвердження того що, вас обирають, вам довіряють!